Jezzz Blogg

Jezzz Blogg

blabla om bloggen

blablabla

Ortopeden..

AllmäntPosted by www.jezzz.se 11 Jul, 2014 15:48

Ja, då va ortopeden avklarad.
Han skickar mig till MRT för axlarna och sen tar vi det därifrån.
Men tydligen verkar det som att det är impingementsyndrom/inklämningssyndrom även i axlarna... dvs samma som jag troligen har i fötterna enligt en annan ortoped.

Ortoser diskuterades... men han ville kolla MRT först o alltså ingen hel-ortos-remiss som va aktuell...
Måste prata med husläkaren igen om det...samt min ortopedtekniker...

ska ringa om återbesök så snart jag fått MRT-tiden...

20 minuters besök... på tok för kort och jag fick verkligen inte mkt kollat.... men ändå en av de bästa av dessa 4 senaste ortopeder jag träffat.

Hatar verkligen att ingen kan kolla mig helt.
Ska ta upp med husläkaren nästa vecka... Han får kolla hela mig o skicka remisser på div undersökningar så jag sen kan få en rejäl tid hos nån ortoped....
Ingen vill kolla mig alls känns det som...
Har ju faktiskt en hel kropp... inte bara axlar eller knän eller fötter... utan även ländrygg, nacke, bröstrygg, bäcken, höfter, armbågar osv också...

trött o ledsen av nån konstig orsak... händerna gör ont också...

Och vad i h-e är fel på mina knän?

HUR ska jag få tag på nån som e villig o TÄNKA? Inte bara konstatera att ditten o datten e fel men inte tänka varför eller ens möjligheten att jag FAKTISKT har svårt att gå pga knäna tex?

Ja... jag är ARG. LEDSEN. VANSINNIG.
Inte på dagens ortoped även om det kan uppfattas så..nä på vården som inte tar emot mig, tar mig på allvar, kollar, tänker efter, gör NÅT annat än skickar runt mig...
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Wiilow [Foto Tankar Känslor] 28 Oct, 2014 22:37

Hej. Förstår din ilska och ledsamhet. Ge inte upp utan stå på dig! Det är dig det gäller och låt ingen styra och ställa. Du måste stå på dig mera. Det är kanske lätt att säga men svårt att "göra"
Heja dig.
Tack för dina rader. Kram från mig till dig